• Diensten

Diensten

Vastgoedfinanciering

In de huidige markt worden diverse financieringsproducten aangeboden om uw vastgoedbelegging of ontwikkeling te financieren. Het is soms lastig om een passende financiering te vinden. Welke looptijd is wenselijk, hoe hoog is de rente en wat zijn de kleine lettertjes. Bij al deze vragen kunnen wij u helpen en ontzorgen. Wij selecteren voor u de meest passende financier en kunnen u adviseren hoe deze financiering het meest eenvoudig gestructureerd kan worden. Dit scheelt u een hoop tijd en u krijgt hiervoor snel en gericht toegang tot diverse geldverstrekkers. Wilt u een vastgoedfinanciering aanvragen of advies over vastgoedfinanciering? Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen door te spreken. Meer info? 

Direct een aanvraag indienen?
Aankoop- en verkoopbemiddeling

Voor investeerders en eindbeleggers bieden wij diverse services aan. Dit kan inhouden het ondersteunen, bemiddelen bij verkoop of aankoop van een (omvangrijke) vastgoedportefeuille, leningenportefeuille of het beheer hiervan. 
Met enige regelmaat hebben wij interessante objecten en ontwikkelprojecten om namens onze relaties te verkopen. 

Door onze exclusieve samenwerkingen nationaal en internationaal, beschikken wij over directe toegang tot divers kwalitatief hoogstaand off—market vastgoed. Daarnaast zoeken wij continue voor buitenlandse / internationale investeerders interessante (bij voorkeur) off-market objecten in de Benelux. 

Heeft u interesse in aankoop of verkoop van onroerend goed? Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken of stuur ons een bericht met uw aanbod.

Direct Vastgoed aanbieden?
Consultancy Intensief- en Bijzonder beheer

Mocht het even niet zo goed gaan met uw vastgoedfinanciering, dan kunnen financiers uw dossier overdragen aan een intensief- of bijzonder beheer afdeling. Wij weten uit onze ervaring als medewerkers van een dergelijke afdeling dat dit een emotionele gebeurtenis kan zijn die veel impact kan hebben. Er kunnen diverse oorzaken voor overdracht aan een dergelijke afdeling zijn. De communicatie tussen u en uw financier is van groot belang. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden om tot een goede oplossing voor beide partijen te komen. Hierdoor blijft een professionele relatie tussen u en de financier behouden. 

Asset- en Interimmanagement 

Wilt u volledig ontzorgt worden met betrekking tot uw vastgoed, dan kunnen wij u een volledig pakket aan diensten aanbieden. Wij kunnen voor u veel werkzaamheden verrichten van uitsluitend de administratie van uw vastgoedportefeuille tot aan het gehele traject. In overleg met u zorgen wij ervoor dat uw vastgoed er goed bij blijft staan. Daarnaast zijn wij beschikbaar voor financiers die tijdelijk/interim medewerkers zoeken.

Neem contact met ons op! Klik hier

Nieuws

 • Verlengingsvoorstel vastgoedfinanciering ontvangen?

  Wij helpen u met het bekijken van de mogelijkheden.

  Lees meer
 • Promotiefilm Rivale Real Estate

  Bent u ook nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan nu ons nieuwste filmpje.

  Lees meer
Meer nieuws
 • OVER ONS

  OVER ONS

  Rivale Real Estate en het team

  LEES MEER
 • SAMENWERKEN

  SAMENWERKEN

  Met wie werken wij samen

  LEES MEER
 • Dhr. B. Bekdur

  "Heel erg tevreden over het advies dat we hebben gekregen van Rivale Real Estate B.V."

  Dhr. B. Bekdur
 • Dhr. L. van Rijckevorsel

  "Het traject met Rivale Real Estate is ons heel goed bevallen."

  Dhr. L. van Rijckevorsel

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.