• Over ons

Over ons

Rivale Real Estate is uw vastgoedfinancieringsspecialist. Wij bemiddelen in vastgoedfinanciering(en) die aansluit op uw wensen en mogelijkheden. Bij veel beleggers en investeerders is er de vraag naar een onafhankelijk gespecialiseerd adviesbureau op het snijvlak van vastgoed(beheer) en financieringen/investeringen. 

In een snel veranderende markt is het essentieel om goed op de hoogte te zijn en blijven van uw investeringen. Daar waar nodig aanpassingen aan te brengen of met een andere blik naar uw uitdagingen kijken om tot een passende oplossing te komen. Wij helpen u hierbij. U heeft bij ons altijd een vast aanspreekpunt waarmee u contact heeft en die op de hoogte is van uw situatie.

Vanuit ons actieve netwerk, nationaal en internationaal, en samenwerking met een Noorse partij, hebben wij regelmatig off-market objecten in de verkoop. Deze objecten liggen zowel in Nederland als in het buitenland. Wij begeleiden Noorse investeerders met aankopen in de Benelux en kunnen door onze samenwerking met onze Noorse partner in Noorwegen hetzelfde doen voor Nederlandse investeerders.

Als het even minder gaat met uw vastgoed(financieringen) helpen wij u vanzelfsprekend ook. Wij denken actief mee in oplossingen en hebben veel ervaring en contacten binnen diverse bijzonder beheer afdelingen. Hierdoor heeft u een vertrouwd gezicht met inhoudelijke bijzonder beheer kennis om mee te sparren. 

 Rivale Real Estate B.V.

Het Team
Stephanie Thomas MSV is na 15 jaar werkzaam te zijn geweest in verschillende commerciële bancaire functies in 2011 voor zichzelf begonnen. In deze periode heeft zij haar kennis en ervaring op het gebied van commercieel vastgoed en bijzonder beheer uitgebreid in combinatie met het ondernemerschap. Daarnaast zet zij zich in als vrijwilliger voor de coachpool van Qredits. Haar favoriete koffie is een grote cappuccino met een extra shot. Zij is altijd benieuwd naar de motivatie en drijfveren van haar gesprekspartner en diens favoriete koffie.
 Stéphanie Thomas

Ricardo van Leur MSV heeft ruim 10 jaar ervaring opgedaan bij RNHB en FGH Bank, onderdeel van de Rabobank Vastgoed Groep. Hij heeft hier in diverse analytische en commerciële functies gewerkt. Ricardo was de afgelopen laatste 6 jaar als (Senior) Accountmanager op een bijzonder beheer afdeling verantwoordelijk voor de optimalisatie dan wel afbouw van een omvangrijke portefeuille vastgoedrelaties. Ricardo heeft een uitgebreid netwerk opgebouwd en is altijd in voor een kop koffie.
                                                  ​ Ricardo van Leur

Zowel Ricardo als Stéphanie zijn lid van de Sociëteit Vastgoed.

Neem contact met ons op! Klik hier

Nieuws

 • Verlengingsvoorstel vastgoedfinanciering ontvangen?

  Wij helpen u met het bekijken van de mogelijkheden.

  Lees meer
 • Promotiefilm Rivale Real Estate

  Bent u ook nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan nu ons nieuwste filmpje.

  Lees meer
Meer nieuws
 • DIENSTEN

  DIENSTEN

  Wat kunnen wij voor u betekenen

  LEES MEER
 • SAMENWERKEN

  SAMENWERKEN

  Met wie werken wij samen

  LEES MEER
 • Dhr. B. Bekdur

  "Heel erg tevreden over het advies dat we hebben gekregen van Rivale Real Estate B.V."

  Dhr. B. Bekdur
 • Dhr. L. van Rijckevorsel

  "Het traject met Rivale Real Estate is ons heel goed bevallen."

  Dhr. L. van Rijckevorsel

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.